18:00

Krylbo IF U

Referat: Horndals IF - Krylbo IF U

Horndals IF - Krylbo IF 3-6 (2-2)

Återigen en målglad match mot Krylbo U där vi tyvärr förlorar med 3-6 efter halvtidsresultatet 2-2.

Bl.a. Fredik, Abbe och Krantz fattades idag, vilket såklart märks.

Vi leder matchen 2 ggr, 1-0 genom Robert Bjurling på nickskarv efter en långt slagen frispark av Rainer. 2-1 gör Alik Ozmanov påpassligt efter en stickare i djupet av Robban. Tyvärr kvitterar Krylbo med endast 1 minut kvar att spela på första halvlek.

Alik Ozmanov kvitterar till 3-3 med ca 25 minuter kvar att spela (Gustav Wäster stod för framspelningen). Då är det lite ställningskrig och matchen väger lite fram och tillbaka, bl.a. har vardera lagen skott i virket. Med en kvart kvar att spela gör Krylbo 3-4 och då ser det ut som om lite av luften går ur oss. De gör också 3-5 & 3-6 i slutminutrarna på matchen. Får ändå säga att Krylbo U vinner rättvist.

De flesta av Krylbos mål i matchen var ganska enkla, då vi inte var tillräckligt bestämda i situationerna före och precis när de gjorde mål. En aning för långt ifrån i markering tillika inte tillräcklig bestämdhet att få iväg bollen när vi hade chansen.

Nu stundar cupmatch på onsdag som vi får sikta in oss på.
Hoppas vi inte har så många spelare borta då. Tyvärr så är 98:orna är på skolresa då, men det löser sig som kärringen sa när hon sket i slasken....